• 1403/07/04 - 08:57
  • تعداد بازدید خبر : 45

کارگاه مراقبت ادغام یافته کودکان سالم گروه اول مراقب سلامت

چهارم مهر ماه ۱۴۰۳، به اهتمام واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان لنگرود، کارگاه آموزشی «مراقبت ادغام یافته کودک سالم» ویژه مراقبین سلامت در راستای ارتقا شاخص های سلامت و مراقبتی در کودکان ویژه اولین گروه مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان لنگرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود؛

چهارم مهر ماه ۱۴۰۳، به اهتمام واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان لنگرود، کارگاه آموزشی «مراقبت ادغام یافته کودک سالم» ویژه مراقبین سلامت در راستای ارتقا شاخص های سلامت و مراقبتی  در کودکان ویژه اولین گروه مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان لنگرود برگزار شد.

برنامه مراقبت کودک سالم به دنبال یافتن راهی برای جدا کردن کودکان سالم از کودکان به ظاهر سالم یا مستعد به بیماری است که هنوز نشانه های بیماری  در آنها مستقر نشده است. در حقیقت هدف این برنامه طراحی نظام غربالگری استاندارد مراقبت  کودکان  صفر تا 5 سال  و اجرای آن میباشد.

محتوی استراتژی عبارتند از :

• کاهش ریسک بروز حوادث با آموزش درمورد پیشگیری از حوادث و سوانح
  •  رشد و تغذیه در سلامتی
  •  بررسی وضعیت تکامل
  • اختلالات بینایی و شنوایی
  • اختلالات رفتاری و ارتباطی کودک و والدین
  • واکسیناسیون و مکملهای دارویی
  • معاینه فیزیکی کامل کودک با توجه به شایعترین مشکلات غیر واگیریعنی ارزیابی وضعیت عمومی  یا نشانه های خطر ،زردی.
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود,اخبار اختصاصی,رویدادها

آخرین بروز رسانی : 1403/07/04 08:57