« معرفی و شرح وظایف سازمانی واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی »

 

·        معرفی واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی یکی از واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان لنگرود بوده که در سطح شهرستان به اجرای شرح وظایف و تکالیف خود که از طریق سازمان غذا و دارو و همچنین معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابلاغ گردیده می پردازد . این تکالیف در دو حوزه کلی نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی مشمول قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و نظارت بر عرضه و توزیع کالاهای سلامت محور در سطح شهرستان طبقه بندی شده و فعالیت های گسترده ای اعم از شرکت در برنامه ها و طرح های مشترک با سایر نهادها ، آموزش در سطح گروه های هدف ، جمع آوری و تجزیه و تحلیل شاخص های آماری و ... را نیز در بر می گیرد

کارشناسان شاغل در واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

ردیف

نام و نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

1

امید محمدی تربتی

کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

 

 

·        شرح وظایف سازمانی

-    نظارت بر واحدهای تولیدی مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از بدو تاسیس تا تولید و عرضه محصول

-    نظارت بر عرضه کالاهای سلامت محور در سطح عرضه اعم از کالاهای غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از طریق برگزاری جلسات بازرسی مشترک با سایر نهادهای ذیربط

-    انجام اقدامات اولیه لازم جهت صدور پروانه بهره برداری ، مسول فنی ، ساخت و شناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولید مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

-     نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح واحد های تولیدی شهرستان

-    تلاش در جهت  ارتقاء توان علمی و حرفه ای مسولین فنی در انجام وظایف

-    کنترل و بهبود شرایط تولید فراورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از طریق نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی شهرستان

 -   اعلام قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی به متقاضیان تاسیس واحدهای تولیدی و رعایت قوانین و ضوابط مربوطه در هنگام صدور پروانه های بهداشتی

-    برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلف احتمالی

-    رسیدگی به شکایات واصله از مواد غذایی و بهداشتی تولید کارخانجات شهرستان و ارجاع نتیجه به مبادی زیربط و پیگیری شکایات واصله از مواد تولیدی خارج از شهرستان از طریق مراجع ذیصلاح

-   همکاری و مشارکت با سایر ادارات در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

-  جمع آوری ، طبقه بندی ، تجزیه و تحلیل اطلاعات مرتبط با کارخانجات و سطح عرضه و ارسال گزارشات لازم به معاونت غذا و دارو

 

 

 

آخرین بروز رسانی : 1400/06/13