• 1403/05/01 - 08:17
  • تعداد بازدید خبر : 39

کمپین برای پیشگیری از غرق شدگی اقدامی انجام دهیم

کمپین "برای پیشگیری از غرق شدگی اقدامی انجام دهیم" از ۱_۷مردادماه ۱۴۰۲در شبکه بهداشت و درمان لنگرود آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود؛ دکتر رامین غلامپور سیگارودی  _ مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرسنان لنگرود از آغاز کمپین بزرگ «غرق-نشویم» از 1لغایت7 مرداد ماه 1403با هدف پیشگیری از حوادث ناگوار غرق شدگی و خفگی در آب و ارائه آموزش‌های عمومی به آحاد مردم جامعه با اجرای اقدامات پیشگیرانه گفت.

سالروز جهانی و هفته ملی پیشگیری از غرق شدگی از 1 الی 7 مرداد و شعار سازمان بهداشت جهانی (WHO) "برای پیشگیری از غرق شدگی اقدامی انجام دهیم" میباشد و محورهای شعار و اهداف سازمان بهداشت جهانی تأکید بر پیشگیری از غرق شدگی آموزش و اطلاع رسانی ایجاد مهارت در فراگیری شنا و رفع محلهای پرخطر دارد.

دکتر غلامپور طبق گزاراشات مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت اعلام کرد :" غرق‌شدگی را یکی از 10 علت اصلی مرگ و میر در افراد گروه سنی کمتر از 24 ساله در دنیا عنوان کرد که بیشترین آن یک تا 9 سال می باشد و افزود: در گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکید شده که 90 درصد مرگ و میرهای دنیا در سال 2019 بر اثر غرق‌شدگی، در کشورهای با درآمد پایین و متوسط و در رودخانه‌ها، دریاچه‌ها، چاه‌ها و مخازن ذخیره آب خانگی و استخرهای شنا رخ داده است".با توجه به آمار بالای غرق شدگی و خفگی در آب ، جهت محافظت از نسل‌‌های آینده و پاسداری از سیاست‌های جوانی جمعیت توجه به این مهم حائز اهمیت ویژه است.

وی ادامه داد:بسیاری از افراد دریاچه، رود یا برخی انواع دیگر آبهای غیر دریایی را بعنوان مکان ایمن برای شنا کردن می پندارندو تصور دارند که کم عمق بودن این آبها،احتمال غرق شدگی را بخواهد داشت در حالیکه با توجه به آمار تلفات در این شرایط بیانگر اینست که آرام بودن ظاهر آب یا کم عمق بودن ظاهری آب هرگز به معنی بی خطر بودن آب برای شنا کردن نیست و حتی وان حمام یا حوضچه های خانگی برای کودکان محل امن برای شنا یا آب بازی نخواهد بود در محلات و روستاهای حاشیه ، کانال آب و استخرهای کشاورزی و پرورش ماهی هم به همین اندازه خطر ساز می باشد و توصیه میگردد از شنا کردن در این اماکن خودداری شود و در شناگاههای عمومی ، اصول شنا و احتیاط مراعات گردد و کودکان را در حمام و حیاط دارای حوضچه به حال خود رها نشود.

مدیر شبکه تصریح کرد.شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود  در راستای هشدار های ایمنی مربوط به استخرهای کشاورزی ، تالاب ها و شناگاه ها و رودخانه و نهر با تاکید بر " مراقب سلامت فرزندان خود باشیم، ، در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت، برنامه آموزشی و پیشگیرانه کننده در نظر گرفته و اجرا خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود,اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها
آخرین بروز رسانی : 1403/05/01 08:17