هدف کلی :
تامین ایمنی و اصلاح الگوی مصرف فرآورده های سلامت
هدف کمی :
1. افزایش پوشش آموزش تغذیه ای جامعه به میزان 5% سال گذشته
2. ثابت نگه داشتن میزان چاقی بر اساس اهداف( WHO)
3. حفظ و ارتقاء درصد دانش آموزان با میانه ید ادرار نرمال به میزان 3 % وضعیت موجود
4. افزایش بهره مندی عادلانه خانوار ها از سبد مطلوب غذایی به میزان 10%
برنامه ها :
1) آموزش جامعه در خصوص تغذیه سالم (بسیج های آموزشی- مناسبت های ملی و...)
2) توانمند سازی زنان عشایر و روستایی در خصوص تغذیه سالم
3) توانمند سازی زنان عشایر و روستایی در خصوص تغذیه سالم
4) توانمند سازی کارکنان بین بخشی در سازمان ها و ادارات دولتی در خصوص تغذیه سالم
5) برنامه ارتقاء مدیریت تغذیه در بحران
6) پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
7) برنامه پیشگیری و کنترل چاقی در گروه های سنی
8) بهبود وضعیت تغذیه کودکان در مهدهای کودک
9) پایگاه تغذیه سالم مدارس
10) پیشگیری و مراقبت تغذیه ای در اضافه وزن و چاقی کودکان زیر 5 سال
11) پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین مدرسه ایرانی (ایران اکو)
12) مکمل یاری با آهن در گروه های هدف
13) مکمل یاری با ویتامین د در گروه های هدف
14) مکمل یاری مولتی ویتامین ،یدوفولیک،اسیدفولیک
15) آموزش ارائه دهندگان خدمت در پایگاه ها و مراکز جامع سلامت در خصوص تغذیه
16) آموزش گیرندگان خدمت تحت پوشش پایگاه ها و مراکز جامع سلامت در خصوص تغذیه
17) ارزیابی بسته خدمات تغذیه ورژیم درمانی
18) برنامه بهبود تغذیه کودکان زیر 5 سال
19) برنامه حمایت تغذیه ای کودکان زیر 5 سال(با کمیته امداد-بهزیستی)
20) برنامه ارتقائ سطح سواد مادران وحمایت تغذیه ای