تفاوت غذای سالم و غذای ناسالم در سفره سلامت گلسفید
۲۶مهر ماه ۱۴۰۲, به اهتمام واحد سلامت تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنگرود در ادامه برنامه های روز جهانی غذا , با شعار «آب زندگی است، آب غذا است، هیچ کس را محروم نکنید» ،سفره سلامت با حضور دکتر محمود نیری فلاح _ مسئول مرکز خدمات جامع سلامت و سایر کارکنان در این مرکز ، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:
۲۶مهر ماه ۱۴۰۲, به اهتمام واحد سلامت تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنگرود در ادامه برنامه های روز جهانی غذا , با شعار «آب زندگی است، آب غذا است، هیچ کس را محروم نکنید» ،سفره سلامت با حضور دکتر محمود نیری فلاح _ مسئول مرکز خدمات جامع سلامت و سایر کارکنان در راستای فرهنگ غذای سالم و اهمیت آب در زندگی و حفظ منابع و ذخایر آبی ، در این مرکز ، برگزار شد.
در این سفره غذای سالم و غذای ناسالم بطور نمادینه تهیه شد و هدف بیانگر این مهم بود تفاوت رنگ ها، تناقض انواع غذاها گویای مغایرت سلیقه و اختلاف در مصرف غذا در الگوی تغذیه ای سالم و ناسالم می باشد و وجود بعضی از خوراکی برخلاف مزه دل انگیز احتمال ابتلا به بیماری های زمینه ای را بالا خواهد برد در پایان برنامه، غذاهای تهیه شد از مواد نگهدارنده ، رنگ غذا و افزودنی های غیر مجاز بعنوان دور ریز سفره سالم و اسراف معرفی شد که در صورت مصرف منتظر عوارض و ضرر آن هم خواهیم بود./ص
نظر دهید