• 1401/01/01 - 03:09
  • تعداد بازدید خبر : 130
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

حواسمان به سندروم داون باشد

۲۰ اسفندماه ۱۴۰۰، بمناسبت گرامیداشت روز جهانی سندروم داون؛ روز توان‌یابان دیرآموز ، دکتر الهام عاشوری _ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود با بیان اینکه مراقبت سندرم داون باشیم تصریح کرد این پدیده بی شباهت به آتش زیر خاکستر نیست ، با کمک و همیاری بیشتر سعی کنیم بستر را برای مشتعل شدن آن مهیا نسازیم.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود؛

۲۰ اسفندماه ۱۴۰۰، بمناسبت گرامیداشت روز جهانی سندروم داون؛ روز توان‌یابان دیرآموز ، دکتر الهام عاشوری _ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود با بیان اینکه مراقبت سندرم داون باشیم تصریح کرد این پدیده بی شباهت به آتش زیر خاکستر نیست ، با کمک و همیاری بیشتر سعی کنیم بستر را برای مشتعل شدن آن مهیا نسازیم.  الهام عاشوری  در این خصوص می گوید "سندرم داون در هنگام تولد قابل تشخیص است ( چشمهای بادامی شکل، گوشهای کوچک، صورت پهن و کاهش تون عضلانی از علائم مشخصه آن است و شاخص‌ترین ویژگی افراد داون، صداقت، مهربانی و شادکامی است. ).علائم سندرم داون از یک نوزاد  به نوزاد  دیگر فرق میکند. برخی از بچه های مبتلا به توجه و مراقبتهای خاص پزشکی نیازمند هستند در حالیکه بچه های دیگر میتوانند زندگی بسیار خوب و مستقلی داشته باشند.اگرچه نمی توان از این ناهنجاری جلوگیری کرد اما قبل از تولد قابل شناسائی است و میتوان مشکلات بهداشتی و پزشکی که ممکن است در سراسر عمر این بیماران پدید آید را درمان کرد، البته میزان آن یک هشتصدم تا یک هزارم از هر تولد است.

با توحه به اینکه سندرم داون مادزادی اتفاق میافتد بهمین سبب، آزمایشات تخصصی علاوه بر آزمایشات روتین بارداری  به تمام زنان باردار پیشنهاد می شود البته برای افراد زیر انجام آن بیشتر توصیه میگردد: آنهائی که تاریخچه و سابقه فامیلی نقائص مادرزادی یا ژنتیکی دارند، زنان 35 ساله یا بیش از 35 سال، افرادیکه از احیانا از داروهای پر عارضه استفاده کرده اند ویا بطور کلی آنهائی که در طول بارداری از داروها استفاده کرده اند، افرادیکه دیابت دارند و انسولین مصرف میکنند، آنهائیکه در طول حاملگی عفونت ویروسی داشته اند،آنهائیکه با مقادیر زیاد اشعه مواجه بوده اند سندرم داون یا تریزومی 21 وضعیتی است که در آن ماده ژنتیکی اضافی موجب تاخیر در رشد و نمو کودک مبتلا و اغلب منجر به عقب ماندگی ذهنی میگردد. بعنوان مثال راه افتادن و شروع به تکلم دیرتر از سایر اطفال صورت میگیرد" . 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود,اخبار اختصاصی,رویدادها
  • کد خبر : 84097
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/01 03:09