« معرفی و شرح وظایف سازمانی واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی »
· معرفی واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی یکی از واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان لنگرود بوده که در سطح شهرستان به اجرای شرح وظایف و تکالیف خود که از طریق سازمان غذا و دارو و همچنین معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابلاغ گردیده می پردازد . این تکالیف در دو حوزه کلی نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی مشمول قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و نظارت بر عرضه و توزیع کالاهای سلامت محور در سطح شهرستان طبقه بندی شده و فعالیت های گسترده ای اعم از شرکت در برنامه ها و طرح های مشترک با سایر نهادها ، آموزش در سطح گروه های هدف ، جمع آوری و تجزیه و تحلیل شاخص های آماری و ... را نیز در بر می گیرد
کارشناسان شاغل در واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
1 |
امید محمدی تربتی |
کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی |
· شرح وظایف سازمانی
- نظارت بر واحدهای تولیدی مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از بدو تاسیس تا تولید و عرضه محصول
- نظارت بر عرضه کالاهای سلامت محور در سطح عرضه اعم از کالاهای غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از طریق برگزاری جلسات بازرسی مشترک با سایر نهادهای ذیربط
- انجام اقدامات اولیه لازم جهت صدور پروانه بهره برداری ، مسول فنی ، ساخت و شناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولید مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
- نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح واحد های تولیدی شهرستان
- تلاش در جهت ارتقاء توان علمی و حرفه ای مسولین فنی در انجام وظایف
- کنترل و بهبود شرایط تولید فراورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از طریق نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی شهرستان
- اعلام قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی به متقاضیان تاسیس واحدهای تولیدی و رعایت قوانین و ضوابط مربوطه در هنگام صدور پروانه های بهداشتی
- برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلف احتمالی
- رسیدگی به شکایات واصله از مواد غذایی و بهداشتی تولید کارخانجات شهرستان و ارجاع نتیجه به مبادی زیربط و پیگیری شکایات واصله از مواد تولیدی خارج از شهرستان از طریق مراجع ذیصلاح
- همکاری و مشارکت با سایر ادارات در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
- جمع آوری ، طبقه بندی ، تجزیه و تحلیل اطلاعات مرتبط با کارخانجات و سطح عرضه و ارسال گزارشات لازم به معاونت غذا و دارو