• 1402/07/26 - 17:52
  • تعداد بازدید خبر : 413
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تفاوت غذای سالم و غذای ناسالم در سفره سلامت گلسفید

۲۶مهر ماه ۱۴۰۲, به اهتمام واحد سلامت تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنگرود در ادامه برنامه های روز جهانی غذا , با شعار «آب زندگی است، آب غذا است، هیچ کس را محروم نکنید» ،سفره سلامت با حضور دکتر محمود نیری فلاح _ مسئول مرکز خدمات جامع سلامت و سایر کارکنان در این مرکز ، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:

۲۶مهر ماه ۱۴۰۲, به اهتمام واحد سلامت تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنگرود در ادامه برنامه های روز جهانی غذا , با شعار «آب زندگی است، آب غذا است، هیچ کس را محروم نکنید» ،سفره سلامت با حضور دکتر محمود نیری فلاح _ مسئول مرکز خدمات جامع سلامت و سایر کارکنان در راستای فرهنگ غذای سالم و اهمیت آب در زندگی و حفظ منابع و ذخایر آبی ، در این مرکز ، برگزار شد.

در این سفره غذای سالم و غذای ناسالم بطور نمادینه تهیه شد و هدف بیانگر این مهم بود تفاوت رنگ ها، تناقض انواع غذاها گویای مغایرت سلیقه و اختلاف در مصرف غذا در الگوی تغذیه ای سالم و ناسالم می باشد و وجود بعضی از خوراکی برخلاف مزه دل انگیز احتمال ابتلا به بیماری های زمینه ای را بالا خواهد برد در پایان برنامه، غذاهای تهیه شد از مواد نگهدارنده ، رنگ غذا و افزودنی های غیر مجاز  بعنوان دور ریز سفره سالم و اسراف معرفی شد که در صورت مصرف منتظر عوارض و ضرر آن هم خواهیم بود./ص

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود,اخبار اختصاصی,رویدادها
  • کد خبر : 112859
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/07/26 17:52