برپایی همایش غذاهای محلی گیلانی درجشنواره بهار نارنج در منطقه کومله لنگرود
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:
جشنواره غذاهای محلی گیلانی با شرکت بیش از ۵۰ نفر و تنوع غذایی گسترده در حاشیه دومین روز از جشنواره بهار نارنج در منطقه کومله لنگرود برگزار شد.
این جشنواره با هدف حفظ خوراک های محلی بر سفره های گیلانی و آموزش غذای سالم و سنتی به جوانان امروزی در راستای ماندگار ماندن فرهنگ و میراث غذای بومی برای آیندگان ، برپاشد.
گفتنی است ؛ در این جشنواره داوران، سفره آرایی و کیفیت غذای شرکت کنندگان را ارزیابی کردند و به نفرات برتر جوایزی اعطاء شدکه نفر برتر لیلا نصرالله زاده_ بانوی شاغل مرکز بهداشت شهرستان لنگرود می باشد.