سفره سلامت بر پایه شیرو لبنیات با مصرف نمک تصفیه شده و یددار
صبح روز شنبه_14 بهمن ماه 1402, به اهتمام واحد سلامت تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنگرود، بمناسبت "پویش ملی سلامت ، اطلاع رسانی تغذیه سالم و مبارزه با سرطان با حضور رئیس مرکز بهداشت و جمعی از کارکنان این شبکه ، در واحدهای مرکز بهداشت در راستای بهبود تغذیه و حفظ سلامت خانواده و ارتقای سلامتی جامعه ، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:
صبح روز شنبه_14 بهمن ماه 1402, به اهتمام واحد سلامت تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنگرود، بمناسبت "پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم و مبارزه با سرطان با شعار ” انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده ید دار” برای هفته اول و ”از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی”برای هفته دوم ،سفره سلامت بر پایه مصرف شیر و لبنیات کم چرب و نمک تصفیه شده یددار با حضور دکتر سهیل سیروس بخت_ رئیس مرکز بهداشت و جمعی از کارکنان این شبکه ، در واحدهای مرکز بهداشت در راستای بهبود تغذیه و حفظ سلامت خانواده و ارتقای سلامتی جامعه ، برگزار شد.