پایش اماکن تهیه غذای نذری در ایام ماه مبارک رمضان
13فروردین ماه 1403 ،مصادف با شهادت حضرت علی علیه السلام ، به اهتمام کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود از کلیه مساجد، تکایا و ایستگاه های صلواتی که مرکز تهیه و توزیع غذاهای نذری ، بازدید بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنگرود؛
13فروردین ماه 1403 ،مصادف با شهادت حضرت علی علیه السلام ، به اهتمام کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود از کلیه مساجد، تکایا و ایستگاه های صلواتی که مرکز تهیه و توزیع غذاهای نذری ، بازدید بعمل آمد.
این بازدید تاکید بر نحوه تهیه و توزیع طبق الگوی موازین سلامت بوده و بهداشت ظروف و مکان طبخ غذا، مورد بررسی قرارگرفت ./ص