• 1403/01/13 - 15:41
  • تعداد بازدید خبر : 108
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پایش اماکن تهیه غذای نذری در ایام ماه مبارک رمضان

13فروردین ماه 1403 ،مصادف با شهادت حضرت علی علیه السلام ، به اهتمام کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود از کلیه مساجد، تکایا و ایستگاه های صلواتی که مرکز تهیه و توزیع غذاهای نذری ، بازدید بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنگرود؛

13فروردین ماه 1403 ،مصادف با شهادت حضرت علی علیه السلام ، به اهتمام کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود از کلیه مساجد، تکایا و ایستگاه های صلواتی  که مرکز تهیه و توزیع غذاهای نذری ، بازدید بعمل آمد.

این بازدید تاکید بر نحوه تهیه و توزیع طبق الگوی موازین سلامت بوده و بهداشت ظروف و مکان طبخ غذا، مورد بررسی قرارگرفت ./ص

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود,اخبار اختصاصی,رویدادها
  • کد خبر : 120899
کلمات کلیدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/01/13 15:41