کنترل میکروبی آب و غذا
1 فروردین 1401 ، در ادامه طرح سلامت نوروزی به اهتمام واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان لنگرود، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید بعمل آمد با هدف بررسی و کنترل میکروبی از موادغذایی و آب آشامیدنی نمونه برداری کردند./ص
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنگرود:
1 فروردین 1401 ، در ادامه طرح سلامت نوروزی به اهتمام واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان لنگرود، در راستای رعایت پروتکل های مقابله با کرونا و بهداشت غذایی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید بعمل آمد با هدف بررسی و کنترل میکروبی از موادغذایی و آب آشامیدنی نمونه برداری کردند./ص
نظر دهید