برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم در سنین مدرسه
برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم در سنین مدرسه با حضور معاون بهداشتی شبکه و نمایندگان اداره آموزش و پرورش و کارشناسان مرکز بهداشت در دفتر مدیریت این شبکه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود؛
جلسه آموزشی تغذیه سالم در سنین مدرسه با حضور نسرین روحانی معاون بهداشتی شبکه، نمایندگان آموزش و پرورش و مرکز بهداشت به اهتمام واحد تغذیه در راستای آگاهسازی والدین در تهیه غذای سالم برای دانش آموزان در دفتر مدیر شبکه ، برگزار شد.
در این جلسه به اعضای کمیته ، کیک اسفناج بعنوان الگویی از منبع فیبر ، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و آهن نمونه ای از غذای سالم برای زنگ تفریح ، معرفی شد.
تحقیقات علمی نشان می دهد که مصرف کیک اسفناج به دلیل وجود عناصر فوق به افزایش انرژی، بهبود تمرکز و تقویت سیستم ایمنی دانش آموزان کمک می کند.
همچنین این کیک نسبت به کیک های معمولی، کالری متعادلی دارد و اگر در تهیه آن از شیر یا روغن های سالم استفاده شود، گزینه مناسبی برای یک میان وعده مفید در سنین مدرسه خواهد بود.


نظر دهید